10 fakta om mig


1. Jag har en liten pågående ålderskris eftersom jag blir 20 år detta år och känner mig mera som 15.

2. Jag älskar att resa och se mg omkring i världen, även sol och värme tycker jag är underbart och vill gärna lämna detta iskalla land permanent i framtiden.

3. Jag är uppväxt i en gammal bondgård i Kåtnäs, visserligen nyrenoverad samma år jag blev född.

4. Jag är icke troende och hör inte heller till någon kryka eller liknande, vilket också gör att jag enligt papper aldrig får bli gudförälder eller gifta mig i kyrkan.

5. Jag gillar att vara kring människor och där det händer saker, som exempel trivs jag bättre i stan än på landsbyggden. Endå behöver jag mitt egna lilla space, därför skulle jag tex. inte kunna tänka mig att dela lägenhet med någon kompis.

6. Jag är livrädd för hästar, men har absolut inga problem med spindlar, möss och småkryp som många andra.

7. Jag älskar att sjunga och har studerat sång vid musikinstitutet legato i 2 år, min scenskräck är däremot enorm så mina åhörare består oftast av mina grannar. (Förlåt grannarna)

8. Jag kan störa mig otrolig mycket över hur folk pratar eller äter. Har väldigt svårt att äta med folk som smaskar och tycker det är jättesvårt att äta med klienter som man gör på vissa vårdinrättningar, även lågstadie- och dagisbarn är en jobbig åldersgrupp att äta med.

9. Jag tycker att dethär med feminism, jämnställdhet och "girlpower" har spårat ur för länge sedan, vilket är synd eftersom det var en fin tanke bakom det hela från början.

10. När jag var runt 2 år gammal fick jag och min äldre syster varsin kanin, jag ville döpa den till Volvo men den fick tillslut namnet Molle av resten av familjen.

Gillar

Kommentarer