5 random fakta om mig

- Jag ägde inte en dator innan jag började Novia, och då var jag alltså 18 år gammal. Det säger också ganska mycket om mina tekniska skills heh.

- Jag har aldrig i mitt hela liv sett en hel (riktig) skräckfilm. Där räknar jag inte med Saw, Scary movie osv som jag faktist har sett. Jag gillar verkligen inte skräck i någon form alls. Har aldrig heller gått igenom spökhuset på wasalandia när det fortfarande fanns kvar, även om jag skulle vara cool en gång och försöka så svängde jag om efter en stund haha. Här var jag då kanske 9 år gammal.

- Jag skrev mitt första testamente samma dag som jag fick veta vad ett testamente var. Skulle gissa jag var kring 7 år. Ritade också en bild över vilka blommor jag ville ha på min grav och hur gravstenen skulle se ut. Creepy kid hah.

- Jag skulle egentligen bli farmaceut. Min studiehandledare i högstadiet var säker på att jag kunde gå närvårdare + kombi och sedan söka till farmaceut. Det kunde man då alltså inte :) :) :) :) Kan såklart fortfarande bli farmaceut men måste då läsa fysik, kemi och biologi i gymnasiet först. Men tror också att jag trivs i sjukskötare branschen så det kanske också blir bra.

- Jag måste slå mig väldigt väldigt hårt för att få blåmärken, vilket är tur för det är ju inte precis snyggt med blåmärken.

Detta var då 5 random fakta om mig!

Gillar

Kommentarer