Årsresumé 2016

Januari 2016 började ganska fort med en resa till London, New York och Miami, där jag också blev lite småkär i Miami, South Beach. Ska nog åka dit igen någon dag.


Februari var jag bland annat på Melissa Horn konsert i Vasa stadshus som jag fick i julklapp av Petter. Han fick tyvärr förhinder så Sören kom med mig istället. Sen blev det också ABI i Februari, ett minne för livet!


Mars blev det en Sverige resa med klassen och spelade laserdome på Megazone, SÅ himla roligt! Var också spontant med i en innebandy turnering, fast jag inte hade spelat innebandy sedan lågstadie tiden, men det var roligt och jag gjorde tillockmed ett mål!


April började jag min sista praktik som närvårdarstuderande. Norlie & KKV spelade i Vasa igen och befann mig såklart där.


Maj kom och började med en trevlig Vappen. Sen var vi på flera så äventyr i Maj på kvällarna, och en hel del fester, bland annat årets första badtunne fest blev i Maj.


Juni kom och så gjorde även min Examensdag och dagen efter kom även studentdagen. En riktigt bra början på Juni. Jobbade en vecka och drog sen iväg på årets höjdpunkt, ABI resan till Ayia Napa. I Ayia Napa kom också tatuering nr 3 och piercing nr 6. Juni bjöd också på en härlig midsommar!


Juli kom med stormsteg och årets Tomatkarneval stod först på schemat. Juli blev jag också officiellt hyresgäst av min fina lya i Vasa, och fick även det fina beskedet att jag kommit in på sjukskötarlinjen på Novia i Vasa. Jeppisdagarna var också i Juli, och for även ner till Åbo med min syster på en mini semester, och handlade möbler till min nya lägenhet på Ikea hehe.


Augusti kom och då var jag i jobb mycket tills jag flyttade till Vasa och började skolan. En babyshower för Petra och lillasyster Vanessa blev det också i Augusti. Även Närpes streetrace och gulisintagningen var i Augusti!


September kom och det innebär för det första min födelsedag! Även en hel del nya fester och sitzar blev det i September.


Oktober blev ungefär i samma spår som september haha. Årets första och otroligt fina norrsken var också i Oktober. Sen på slutet kom ju såklart Halloween, som firades 2 gånger detta år!


November blev jag datorägare för första gången. Superkul! Skaffade också min 4de tatuering. Lite snö hälsade på och jag jobbade en del. Min syster fyllde också år så hon kom till Vasa och hälsade på.


December var jag ledig men ändå en stor del av tiden i Vasa. Tomten kom och vi fick underbar julmat helgen innan julafton. Bar 32 öppnade sina dörrar i Närpes och ett lasertag game blev det ännu i år! Nu drar vi iväg till Vietnam och stannar där resten av året!

Kort och gott har 2016 varit ett händelserikt år, och himla roligt. Har fått många nya vänner och det är jag tacksam över! 

God jul och gott nytt år till er alla!​

Gillar

Kommentarer