Bilbesiktning och full fart

Idag började vi dagen med bilbesiktning. Eller B började dagen med att besikta min bil, jag åkte inte ens med eftersom det redan var klart att den inte skulle gå igenom. Den gjorde den verkligen inte heller hah. Beställde bildelarna som skulle behövas direkt efter så att de ska hinna hem så fort som möjligt. Efter det hade jag ett snabbt telefonmöte och sen blev det för mig att åka upp till Vasa för fyra timmar föreläsning.

I förrgår fick jag också veta att jag får påbörja min första praktikperiod på måndag! Det ska bli trevligt även om jag känner mig väldigt ringrostig i sjukskötaruppgifter eftersom jag jobbat som närvårdare senaste året. Jag studerar med individuellt studieplan nu och går inte med någon speciell klass, är mera den där outsidern som bara dyker upp på random kurser med olika klasser hah. Det betyder också att jag inte har praktikperioder utsatta i mitt schema, utan får klämma in praktiken när det själv passar mig. Nu ska jag alltså ha praktik samtidigt som jag ska studera från måndag. Ska också jobba något, så det kommer verkligen vara fullt upp hela tiden de kommande 6-7 veckorna. Längesedan jag har haft för lite timmar på dygnet, men nu blir en sådan period. Jag tror det kommer att gå bra iallafall.

​Gjorde ett samarbete med idealofsweden igen på min instagram, med koden ''20wester'' får man 20% rabatt på alla produkter hela september ut. 

Gillar

Kommentarer