Cocopanda wanties

Har en liten besatthet av smink och det finns några saker jag så gärna skulle vilja ha hem från Cocopanda men inte riktigt känner att jag har en extra hundring att slänga på smink just nu.

- Först av allt vill jag ha The Balms Mary-Lou highlighter. Min syster har den och jag har lånat den ibland av henne. Wow altså, helt amazing. Man kommer knappast behöva flera i sitt liv av den, den är verkligen pigmenterad.

- Skulle också klicka hem en mascara som jag brukar använda, bara att det är billigare på Cocopanda än vad den är på Citymarket där jag brukar köpa min.

-Pro-concealern på bilden har varit ganska hypead på sociala medier och den verkar intressant att testa, den borde kunna täcka tatueringar och sånt för att den är så pigmenterad.


- Skulle också vilja ha en ny NYX HD concealer. En sådan har jag redan som jag beställde hem från Lyko.se, men råkade såklart i misstag klicka hem den i fel färg så skulle vilja ha en i rätt färg. Det är en riktigt bra concealer ifall någon behöver tips.

- En Revolution plalett skulle jag också gärna ha, även om jag har en som likar lite fast mindre från Loréal Paris men många av dem glittrar. Skulle gärna ha en som inte glittrar också.

- Sen en bahama mama från The Balm, för att den ger fin färg. Denna har också min syster så har lånat den ibland, det blir riktigt bra och precis som The Balms highlighter är den starkt pigmenterad.

Gillar

Kommentarer