Fashion Nova - First impression

I vår har jag beställt hem kläder från Fashion Nova för första gången någonsin. Det blev mer problematiskt än väntat. Eftersom jag mitt i allt detta bytte adress så hann jag inte hämta ut det första paketet i Vasa innan de skickade tillbaka det. Var då i kontakt med fashion nova som inte kunde göra något åt saken utan sa att jag skulle få ett present kort till deras webbshop ”om” paketet återvänder till dem. Skulle då också bara få presentkort på det värde jag beställde för som inte var på rea eller frakten på 15€. Nåja, jag hade inte tålamod att vänta på att det skulle returneras så jag beställde nya saker. Det tog nästan 3 veckor för paketet att nå finland, och då blev jag också tvungen att betala tull på paketet, som var 10€ till. Har också varit i kontakt med dem gällande presentkortet (vilket värdet skulle varit över 120€ på) men de säger att paketet inte har kommit fram än, eller så svarar de inte alls. Får väl bara inse att de har blåst mig på 120€. Det går inte heller att spåra paketet från kundens sida utan endast från företaget då det är påväg tillbaka och har lämnat Finland. Det är alltså 6 veckor sedan det lämnade Finland.

Detta är en del av vad jag beställde. Beställde allting i storlek S, och simdräkten var för liten, medan den blåa jumpsuiten mer motsvarade storlek L. Det går att returnera och få ”ett presentkort” på värdet men det funkar ju tydligen inte. Använde dessutom den beigea bodyn på en fest nu i påsk och den gick sönder i sömmarna.

Kort och gott; jag kommer INTE att beställa från Fashion Nova igen. Även om kläderna var fina så var det allt för många faktorer som var väldigt dåliga för att jag ska shoppa hos dem igen.

Gillar

Kommentarer