Hårförklaring

För att förklara föregående inlägg tänkte jag sätta upp bilder på mitt hår från några år tillbaka, också så att jag själv kan gå och titta tillbaka på detta inlägg i framtiden. Vill alltså tillägga att jag aldri klippte av mitt hår utan enorma mängder hår trillade av mitt huvud.

Detta var mitt hår vintern 2014-2015.
Jag började sakta men säkert lägga märke till att jag löste otroliga mängder hår. Då började jag fotografera mitt hår.

Här hade jag alltså redan märkt att mitt hår hade blivit tunnare och i sämre skick. Här var det ändå relativt tjockt ännu. Detta är våren 2015.

Till vänster är mitt hår hösten 2015. I ett ganska dåligt skick. Till höger är mitt hår i December 2015. Från första bilden till sista skiljer det alltså ca 8 månader. Det var ganska jobbit för mig eftersom det tog så länge innan någon kom underfund men vad orsaken var. I december 2015 fick jag orsaken åtgärdad så från och med Januari 2016 fick mitt hår börja om från 0 och försöka ta igen sig. Nu, ett år senare har jag såklart märkt förbättringar, och är väldigt glad att håret växer ut igen.

Detta är mitt hår i dagsläget. (nyduschat på bilderna) Det är inte alls i närheten av hur det var när det var friskt men det är iallafall på en bättringsväg.

Ursäkta för dålig kvalité på bilderna.

Gillar

Kommentarer

sofiaoster
sofiaoster,
Usch va hemskt :O finns e nån förklaring till varför e såde? :/
nouw.com/sofiaoster
amandawester
amandawester,
Verkligen,jo orsaken visa se va min P-stav :/
nouw.com/amandawester
sofiaoster
sofiaoster,
Aah okej, nå bra att e ha blivi bättre! 😊
nouw.com/sofiaoster