London

Den 23 Januri satte jag mig på bussen och åkte ner till min syster i Åbo. Dagen efter skulle vi åka på en 2 veckors roadtrip till USA. Insåg att jag hade glömt hälften av mina saker hemma ( som tex. plattång , mascara , deo och tandborste ) så åkte och handlade innan vi åkte till flygplatsen. Där mötte vi upp Matti , och sen började vår resa.

Vi skulle mellanlanda i London, men det blev något strul med biljetterna så vi fick inte gå på planet fasten det fortfarande var 40 minuter kvar tills det skulle gå. Det blev dessutom försenat. Nåja, efter många om och men löste det sig på det viset att vi fick 5 gratisnätter + gratis mat på hotellet 3 ggr per dag , och nya flygbiljetter 5 dagar efter. Så då hann vi se London och Brighton innan USA.

I London gick vi mest runt och yrade som vanliga turister, besökte många pubbar och hann också se Harrods och Madame Tussauds. Åkte också med undergrounden till många ställen.

Maten på hotellet var supergod, och dyr. Tur att Norweigian stog för den delen.

De flesta av pubbarna i London och Brighton hade en mysig atmosfär och såg faktist ut lite som på film.

De 2 sista dagarna spenderade vi i Brighton , en dag träffade vi upp Felicia som bor där nära , och den andra dagen gick vi till Brighton Pier. Brighton var verkligen superfint.

Gillar

Kommentarer