Miami

Sista stoppet på resan blev Miami , men tog inrikes flyg från NY istället för att bila ner som planen var från början. I Miami brände jag sönder mig första dagen så fick gå med en svart byxdress resten av resan eftersom jag inte kunde ha på mig annat. Men det var bra endå , en dag tog vi en heldagsutflykt ner till Key West och vägen dit var super vacker. Roligt också att dom hade varnings skyltar att man ska se upp för krokodiler som passerar vägen haha.

Var och simmade på natten till havet efter några romcola, superfint. Riktigt varmt vatten också. Åt också 3 hamburgare under denna resa, jag som inte ätit hamburgare på flera år. Men gott var det!

Söndakväll hoppade vi på planet hem och måndakväll var vi framme i Helsingfors, efter ett par timmar på Arlanda. Åkte till Åbo och sov där en natt innan jag idag hoppade på bussen hem till Närpes. Har haft en riktigt fin resa med fina resekompisar, men nu ska jag ta tag i livet igen och försöka hinna ikapp med skolan och möjligen plugga till fredagens studentskrivning!

Gillar

Kommentarer