Min första månad som hundägare

Idag är det en hel månad sedan jag hämtade lilla Edwin junior. Mitt liv har faktist ändrast mer än vad jag hade räknat med. Jag förstod nog att jag skulle behöva stiga upp tidiga morgnar, ibland har vi också varit uppe på natten av olika orsaker. Jag var beredd på att offra sitzer, helger och fester och jag var beredd på ansvaret jag skulle få med en hund. Han behöver också uppfostras, läras och tränas dagligen. Allt detta har gått bra, för jag var beredd på det. Vad jag inte hade räknat med var mitt eget liv och min egna hälsa. Jag är förstås fortfarande i en liten lyckobubbla men jag tror det är mer hälsosamt än jag hade räknat med att få rutiner på mitt liv, avstå från alkohol och ha dagarna fulla med aktiviteter med min lilla kille. Förutom att min kropp inte får i sig mängder(!) med onödiga kalorier via alkohol så har jag inte heller behövt ha en enda krapula. (ps. jag har en krapula från helvetet) Winwin!

De negativa sakerna som har ändrats är nog att det är jobbigt att lämna honom ensam hah. Skulle så gärna vilja förklara åt honom hur länge jag ska vara borta och vart jag ska men jag försöker påminna mig själv om att han är en hund och behöver lära sig att vara själv.

Gillar

Kommentarer

Karl_DUeMe
Karl_DUeMe,
Gud va söt! 😃
nouw.com/karl_dueme
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @amandaawester

Instagram amandaawesterInstagram amandaawesterInstagram amandaawesterInstagram amandaawesterInstagram amandaawesterInstagram amandaawesterInstagram amandaawester