Min j*vla hy

Jag har i flera år haft problem med min torra hy. Den tycks bara bli värre och värre också. Sist när jag var hos min frisör Thang så fick jag utslag i hårbotten eftersom min hårbotten också är så torr så den tog skada av hårfärgen. Mitt ansikte bokstavligen fjällar av sig hud dygnet runt, hela tiden. Har snart inga produkter mer att testa och det svider i mitt stackars face när jag måste ha så himla torr hy. Enda fördelen med det är att jag inte får akne. Det är inte så najs att man ska försöka sminka sig och göra sig fin och man börjar se ut som en fisk med fjäll. Har dock en nödlösning på detta, solskyddsfaktor i sprayform hah. Jo, jag har testar allt och lite till och solskyddsfaktor i sprayform är enda som har funkat hittills. Det känns inte speciellt hälsosamt och huden typ drar ihop sig och bildar en slags hinna på huden när man sprayar på den så använder den endast i nödfall. Då håller sig faktist fjällen borta ett par timmar men annars är dom alltid med mig. I mitt face. Har någon tips får man gärna dela med sig för jag håller på att bli tokig av min hy.

Gillar

Kommentarer

linneawesters
linneawesters,
Drick mycke vatten, tvätta anstiktet morgon och kväll med återfuktande hudkräm efteråt, använd peeling och bra återfuktande ansiktsmasker regelbundet. Oljor är också bra för torr hy. Alltså, gör allt som du inte gör i nuläget. Ej konstit att du har torr hy med tanke på hur du behandlar den 😉 Värt i slutändan.
nouw.com/linneawesters
amandawester
amandawester,
johannayrjans
johannayrjans,
ska tips om mammas ansiktskrämer, jag e precis som tieg, jätte torr hy, flagar i ätt, super störand tå man ska smink se!! Men me täjde krämen ha e faktist hjälpt, di e nalete dyr, men dryyg å faktist jättebra 😄
nouw.com/johannayrjans
amandawester
amandawester,
Oj men tack så mkt fö tipse, kanske ja får ta å jev täj in chans tå 😊
nouw.com/amandawester