My blog is alive

Hejsan! Nouw har haft problem i ett par dagar och därför har varken min eller någon annans blogg fungerat. Sen sist har jag iallafall varit in på akuten och fått iv behandling mot min magkatarr. Litalgin var det som hjälpte tillslut, lite oväntat vid magkatarr tyckte jag. Var inte i skolan alls förra veckan så nu försöker jag läsa ikapp mig.

Utöver det så gick min bil sönder imorse när jag skulle åka till skolan. Tydligen körde jag i en djup grop i vägen så en fjäder brast. Åkte och lånade mammas bil och kom väldigt mycket försent till skolan. Inatt blir det övernattning i Vasa och obligatorisk skoldag hela dagen lång imorgon. Pjuh. Ska försöka att ta det lugnare och inte stressa eftersom magkatarr är stressrelaterat.

Igår åkte jag också ut på en photoshoot ett varv med Sandra i byn. Blev sen bjuden på mat hos henne, riktigt gott. Resten av gårkvällen bestod av chill varvat med plugg.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @amandaawester

Instagram amandaawesterInstagram amandaawesterInstagram amandaawesterInstagram amandaawesterInstagram amandaawesterInstagram amandaawesterInstagram amandaawester