Shopping

Igår åkte jag efter min äldre syster och stack iväg till Vasa. Hade en del ärenden att göra och sen blev det shopping. Hittade faktist ovanligt mycket på rean så det är jag nöjd över! Gick till Spices nya lokal på lunch och det var som vanligt super gott.

Kamerabatteriet köpte jag för att min kamera skulle behövt på service men jag orkade inte vara utan den så jag köpte en ny istället. Sen är det ju faktist också ganska behändigt att ha två batteri till kameran.

Denna blus har jag faktist redan i en storlek mindre, men den blev vattenskadad på rockoff så tyckte jag kunde investera i en ny. Från H&Ms rea, fanns tyvärr inte i storleken jag hade innan men tror den blir passlig iallafall.

På Gina Tricot hittade jag en klänning som såg helt ok ut på, för 8€. Så den köpte jag, sen blev det ännu ett par av mina älskade Molly jeans.

På Gina köpte jag även nätstrumpbyxor ungefär ett halvt liv efter alla andra haha, för 3€. Även ett halsband för 2€ blev det där.
Överlag är jag mycket nöjd med dagen! Senare på kvällen åkte jag till Sandra och hjälpte henne skruva ihop ett skrivbord vi hade köpt på jysk på dagen. Väldigt fint blev det.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @amandaawester

Instagram amandaawesterInstagram amandaawesterInstagram amandaawesterInstagram amandaawesterInstagram amandaawesterInstagram amandaawesterInstagram amandaawester