The Tattoo tag

1. Hur många tatueringar har du och vad föreställer dem? Just nu har jag 4st tatueringar.

2. När tatuerade du in tatueringarna och hur gammal var du? Gjorde en när jag var 17, två stycken när jag var 18 och en nu när jag är 19.

3. Symboliserar tatueringarna något särskilt? Har endast en med en ordentlig betydelse.

4. Vad tyckte dina föräldrar om att du ville tatuera dig? Inte är det något jag har blivit uppmuntrad till hemifrån iallafall men de är nog ganska neutrala med det skulle jag säga. Jag fick dock inte göra någon innan jag var myndig även om det råkade bli någon veckas fusk med det.

5. Vad inspirerade dig till att bli tatuerad? Jag har alltid gillat tatueringar så jag vet faktist inte riktigt varifrån jag har blivit inspirerad. Det är helt enkelt bara något jag tycker är snyggt och trivs i.

6. Vart någonstans tror du att din nästa tatuering kommer att sitta, och vad kommer den att föreställa? Högst troligen blir det mera klått på min vänstra arm.

7. Vilken tatuering gillar du mest vs minst, och varför? Den jag gillar mest är nog den jag har på armen, de båda jag har vid foten och på vristen hatar jag. Do not tattoo when drunk guys.

8. Vilken tatuering var mest smärtsam vs minst smärtsam? Armen var helt klart mest smärtsam, insidan av överarmen är ett av kroppens känsligaste ställen. Det märker man klart och tydligt när man nyper sig själv där.

Gillar

Kommentarer