Tisdag

Igår kväll upptäckte jag en slags knöl på Edwin mellan skulderbladen. Vi var och tog rabiesvaccin för 10 dagar sedan och har inte upptäckt knölen innan igår kväll. Läste lite på nätet och tydligen kan man få en knöl av rabiesvaccinet som en slags reaktion. Han verkar inte störas av den själv och låter mig röra den utan att märka något men den är ganska stor, ungefär som ett 1€ mynt. Hoppas verkligen att den försvinner av sig själv som det står på nätet. Han är iallafall inte påverkad av den så det är skönt.

Annars idag har jag försökt kolla lite på tenterna jag ska skriva på fredag, vilket går ungefär lika bra som förväntat. Undrar om min hjärna har något slags inlärningsproblem eller om alla har lika svårt som mig att koncentrera sig på saker man inte bryr sig om eller förstår (mikrobiologi). Har verkligen inte ork att gå om kursen ännu en gång.

​Experimenterade lite med kameran idag också och som vanligt fick Edwin vara modell. Roligt att lära sig nya finesser och inställningar på kameran.​

Gillar

Kommentarer