unpopular opinions

- Jag gillar inte sushi. Har flera gånger försökt lära mig att äta det och testat olika restauranger och smaker men det är helt enkelt inte gott.

- Jag gillar inte PH, ex on the beach eller någon annan serie där man låser in folk med varandra för att skapa drama? Hur kan någon tycka att det är underhållande att se människor tjafsa med varandra om obetydliga saker? Förstår inte själva konceptet.

- Jag gillar inte poddar, med undantag för läkarpodden. Den är lärorik och intressant.

- Detta med kroppsaktivism. Visst, det är en bra sak att modeller inte är anorektiska eller sönder redigerade på photoshop. Men tycker det borde läggas mer vikt på att det är fetma, övervikt och sjukdomar relaterade till detta som faktist dödar flest människor på vår jord varje dag. Just nu är det ändå en liten ''innegrej'' att vara enormt överviktig och nästan skryta om det naken på instagram? Det är inte okej, jag tycker inte att det borde inte uppmanas till fetma på något sätt.

- Jag tycker att familjeplatser vore en bra sak att införskaffa på flygplan så att inte ungarna behöver vara utspridda i hela planet, det finns faktist folk som inte har betalat tusen euro för att lyssna på skrik och gråt i 12 timmar i sträck :) :) :) :) Samma kunde också gälla tåg.

Gillar

Kommentarer