Utlåst ur bilen

Idag har jag haft studiedag inför nästa veckas tent i pediatrik. Barn är inte min starka sida och jag har aldrig vårdat en barnpatient så mycket av detta är helt nytt och okänt. Igår fick jag vara på jobb i ”gamla jobbet”, så roligt att träffa alla klienter igen!
Efter jobbet åkte jag hem och plockade upp Edwin och åkte vidare till Nämpnäs. Där sprang jag in efter strömmingsflundror som skulle fotograferas, och var borta max. 5 minuter. När jag kom ut igen hade ju Edwin såklart låst in sig i bilen, och jag hade nycklarna i låset. Efter många försök med att få honom att trycka på lås upp knappen så gav vi upp och bröt upp dörren med en kofot. Använde ett långt smalt järnrör för att trycka på knappen på det viset. Dörren fungerar iallafall felfritt och inga större skador skedde. Jag kommer nog ALDRIG att lämna Edwin ensam i bilen med nycklarna i någon fler gång haha.

Min bil har alltså en knapp mellan förarsätet och passagerarsätet där man kan låsa alla dörrar som Edwin hade stått på under de få minuter jag var borta.

Gillar

Kommentarer