5 random fakta om mig

Eftersom mitt liv för tillfället går ut på studier och inte är så intressant så tänkte jag bjuda på en 5 random fakta om mig lista.


1. Jag har aldrig kollat klart en serie. Visserligen har jag aldrig varit en seriemänniska, och bara tanken att börja på med en serie får mig att sucka. Jag är inte så intresserad i filmkonst helt enkelt. Disney och dokumentärer är egentligen det enda jag gillar, men kollar mycket sällan på någondera. Filmatisering av verkliga händelser kan väl vara ok ibland.

2. Jag har aldrig plockat mina ögonbryn, testade någon gång när jag var yngre men det gjorde fruktansvärt ont hah. Eftersom de ändå är genomskinliga hade jag inte heller någon orsak att plocka dem.

3. Jag har brukat nikotin i cirka 6-7 år dagligen. Jag har nu varit utan en hel månad utan några större bekymmer. Trodde inte det skulle vara så enkelt att sluta röka. (borde väl kanske inte uttala mig om detta ännu, men stolt är jag iallafall hihi)

4. Jag gillar inte alls matlagning och min kära sambo står för 100% av matlagningen hemma.

5. Mina fötter är olika stora. Jag skulle behöva ha två olika skostorlekar men det får man inte köpa på affärer, så jag har alltid en sko för liten eller för stor.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @amandaawester

Instagram amandaawesterInstagram amandaawesterInstagram amandaawesterInstagram amandaawesterInstagram amandaawesterInstagram amandaawesterInstagram amandaawester